Techniques for Analyzing Food Aroma

¥14,290
+ 配送料¥2,849

Techniques for Analyzing Food Aroma

Techniques for Analyzing Food Aroma

希望小売価格: ¥14,490
価格: ¥14,290
販売元:
¥14,290
+ 配送料¥2,849

在庫はあと1個のみ

以下の支払い方法を利用することができます

説明

Covers important methods and recent developments in food-aroma analysis. The text discusses the problem-solving capabilities of analytical methods for food flavours and aromas showing how to select appropriate techniques for resolving the problems of major food trends. It includes a treatment of off-flavour and malodor analyses and new polymer sen
  • ブランド: Taylor & Francis Ltd
  • カテゴリー: 食べ物、飲み物
  • フォーマット: Paperback
  • 刊行日: 2022-01-24
  • ページ数: 400
  • 著者: Ray Marsili (Belvidere Illinois USA)
  • 言語: English
  • 出版社 / レコード会社: Taylor & Francis Ltd
  • Fruugo ID: 344373532-754012698
  • ISBN: 9780367401160

配送と返品

6日間以内に発送

  • STANDARD: ¥2,849 - 間の配達 木 11 12月 2025–水 31 12月 2025

イギリスより発送。

ご注文の商品は、お客様の仕様に従い、万全の状態で配送されるように最善を尽くしています。しかし、もし注文に抜けがあったり、注文したものと違う商品が届いたり、注文に満足できないその他の理由がある場合は、注文全体やその中のいずれかの商品を返品し、その全額の返金を受けることができます。 全額返金ポリシーを見る